Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het ook wel leuk wanneer jouw mannelijke partner eens verschijnt in een sexy boxershort in plaats van een standaard. Een mooie strakke boxershort waar zijn billen goed in uitkomen en waar je gewoon iedere keer graag naar kijkt!? Bij Shortformen vind je een ruim assortiment aan mooie boxershorts en onderbroeken voor mannen zodat jouw man er voortaan mooie en leuk uitziet in zijn ondergoed.  

Bij Shortsformen vind je diverse mooie onderbroeken van merken als Andrew Christian, Clever en Timoteo zodat jij als man zijnde een fijne onderbroek kunt dragen. Comfort is erg belangrijk bij ondergoed, niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen. Het kan allemaal niet te strak zitten, want dan wordt het niet comfortabel.  


Bekijk het aanbod aan ondergoed en waar je dat kunt kopen online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Bestel via 24/7 Discount bij de aangesloten webshops en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van diverse partijen waaronder Shortsformen zodat je daar kunt shoppen met korting.

Korting Shortsformen

Shortsformen