Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar een nieuwe adapter voor jouw computer omdat de oude het heeft begeven of vind je het vervelend constant te moeten sjouwen met jouw adapter, accu en heb je liever één extra thuis of op je werk liggen? Kijk dan eens bij Sibero waar je voor iedere laptop, maar ook voor andere producten diverse adapters en accu’s kunt vinden. Ook vind je bij Sibero inkt en toners voor diverse printers en losse kabels.  

Bekijk snel op Sibero of er bekabeling, accu’s en andere producten beschikbaar zijn voor jouw laptop, mobiele telefoon en meer en bestel direct online zodat je snel weer kunt opladen en gebruik kunt maken van jouw apparatuur. Profiteer door de ruime voorraad van snelle levering op jouw bestelling en altijd van gratis verzending.  


Ga shoppen via 24/7 Discount want dat levert aanzienlijke korting op bij aangesloten webshops. Zo kun jij ook shoppen met ledenkorting bij Sibero en blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van de aangesloten webshops. Kijk daarom snel naar het aanbod en bestel direct online via 24/7 Discount.

Korting Sibero

Sibero