Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ontwerp je eigen kussensloop, tafelkleed, smartphone cases of keukenschort met je eigen foto en met een leuke tekst. Ga hiervoor naar Simpelgoed.nl. Helemaal zoals jij het wilt hebben ontwerp je het ook en het wordt in full colour geprint op een T-shirt, kussensloop of schort.

Ga naar de webshop en werk je eigen idee uit. Je kunt het laten drukken in een enkele oplage of meerdere. Bekijk de voorbeelden in de webshop en doe inspiratie op. Je gebruikt je eigen foto's en tekst of je maakt gebruik van de leuke ontwerpen uit de collectie van Simpelgoed.nl. Je kunt T-shirts bestellen vanaf maat 116 t/m XXL en deze voorzien van de gekste prints, foto's, teksten en cartoons. Bestel vandaag en je krijgt je bestelling binnen 5 werkdagen thuis bezorgd.

Bekijk de mogelijkheden voor het ontwerpen van een T-shirt, kussensloop of meer bij Simpelgoed.nl en bestel vandaag nog. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van Simpelgoed.nl en profiteer je van leuke korting op je bestelling. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting Simpelgoed.nl

Simpelgoed.nl