Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Single.nl kortingscode

Ben je een bewuste single en vind je daten wel leuk, maar wil je je nog niet gelijk binden? Dan moet je echt eens kijken bij Single.nl, dé website voor mensen die genieten van het single leven, maar wel verliefd willen worden. Wat dat mag natuurlijk! Bij Single.nl kun je naar hartenlust, flirten, chatten en daten waar en wanneer je maar wilt. Je maakt nieuwe vrienden en je laat je als single ontdekken door andere singles bij Single.nl. Heerlijk toch? Wanneer je je aanmeldt bij Single.nl kun je misschien nog een kortingscode scoren zodat je korting hebt op je inschrijving. Of je scoort je single via 24/7 Discount want dan heb je altijd korting op je aanmelding. Maak dus snel een account aan bij 24/7 Discount en ga dan naar Single.nl voor de leukste singles bij jou in de buurt.

Single.nl kosten en ervaring

Op Single.nl kun je je gratis aanmelden en zo je matches bekijken, zoeken naar andere leden en elkaar liken. Met een Full membership kun je ook chatten en mailen met andere leden. Er zijn vier memberships beschikbaar op Single.nl. Wil je het een maand proberen? Dan betaal je € 22,50. Voor drie maanden slechts € 14,50 per maand en voor een half jaar € 9,25 per maand. Hoe langer je lid bent, hoe goedkoper het lidmaatschap want voor een jaar betaal je maar € 8, - per maand. Wil je ervaringen lezen van andere members? Meld je aan en ontdek wat anderen van het single daten vinden!

Het nieuwe single daten

Het nieuwe single daten is uniek. Waarom? Je geniet van je single leven, maar komt gezellig in contact met andere singles waarbij je lekker verliefd kan worden, maar je je niet gelijk hoeft te binden. Gewoon genieten, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar of samen leuke dingen ondernemen. Geen vaste liefdesrelatie dus, maar een zogenaamde casual dater. Het nieuwe single daten is meer dan een one-night stand, maar geen vaste relatie. Lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij Single.nl

Single.nl aanbiedingen en acties

Kijk eens bij Single.nl wanneer je op zoek bent naar andere singles zonder direct een relatie aan te gaan. Je kan je gratis aanmelden voor een beperkt membership of gebruik maken van een full membership voor meer mogelijkheden om in contact te komen met anderen. Kijk op Single.nl of er een leuke actie of aanbieding is. Wanneer je nu kiest voor een Full membership van 6 maanden, betaal je maar voor drie maanden en profiteer je ook nog eens van de eerste 3 dagen gratis waarbij je dus gelijk alle mogelijkheden hebt om te chatten en te mailen met andere singles.

Single.nl gratis aanmelden

Je kan je bij Single.nl nu gratis aanmelden om te kijken of dit misschien ook iets voor jou is. Aanmelden gaat heel gemakkelijk en je hoeft niet een complete levensgeschiedenis over jezelf te vertellen. Met een paar gegevens en leuke kenmerken over jezelf word je al een member. Probeer het ook en ontdek hoe leuk het is om in contact te komen met andere singles in Nederland. Je kunt met een gratis membership foto’s plaatsen en berichtjes ontvangen van anderen. Zodra je meer wilt, kies je voor een betaald membership. Zo heb je meer mogelijkheden.

Single.nl contact

Je hebt misschien vragen over de site van Single.nl of over je membership, dan kun je elke dag contact opnemen met het Single Team. Van 9:00 tot 23:00 uur staan de Single Teamleden voor je klaar. Via de helpdesk maak je eenvoudig een ticket aan en je krijgt dan binnen 24 uur antwoord terug. Wel fijn dat er achter de website van Single.nl een team voor je klaarstaat om je te helpen met je vragen of een reactie te geven op je suggestie van het Single daten.

Korting Single.nl

Single.nl

€ 12.50 korting
Bezoek Single.nl met korting