Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Skottelbraais

Ideaal voor op de camping en zeker wanneer je niet zo heel veel wilt meenemen, de skottelbraai. De skottelbraais zijn handige kooksystemen met diverse mogelijkheden zoals wokpannen, grilplaten, bakplaten en verschillende gedeelde platen om daar heel snel en makkelijk de ideale maaltijd mee op de campingtafel te toveren. Een skottelbraai wordt warm door middel van gas en vuur zodat jij heerlijk kunt koken op een makkelijk model.  

Skottelbraais zijn met name verkrijgbaar van het merk Cadac, hierin heb je diverse versies waar je pannen, wok en heel veel andere handige accessoires op kunt plaatsen. De skottelbraai is ideaal voor op vakantie en alle accessoires zijn makkelijk stapelbaar waardoor het weinig ruimte inneemt. Ga daarom snel op zoek naar een skottelbraai die bij jou past en kies voor een gemakkelijke manier van koken op een goede skottelbraai.

De beste Skottelbraais shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Ga snel naar 24/7 Discount en profiteer van leuke aanbiedingen en acties van diverse webshops en shop online met ledenkorting op jouw account.