Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Overdekt parkeren op 4 minuten afstand van Schiphol en gebracht worden met een pendelbus naar de vertrekhal? Dat kan bij Sky Park. Bij Sky Park vind je diverse mogelijkheden om jouw auto dichtbij Schiphol te parkeren in een veilige parkeergarage die ook nog eens verarmd is en je bent binnen een mum van tijd bij de vertrekhal of wanneer je weer terugbent in Nederland weer binnen een mum van tijd bij jouw auto.  

Sky Park doet er alles aan om parkeren op Schiphol gemakkelijk en betaalbaar te maken, zodat je met een tevreden gevoel weer terug naar huis gaat. Kies voor de service van Sky Park en ga voor een snelle service dichtbij Schiphol zodat jij snel en gemakkelijk weer terugkomt bij jouw auto.  

Wil jij jouw auto zo dicht mogelijk bij Schiphol parkeren zodat jij zo snel mogelijk weer naar huis kunt? Kijk dan eens voor de mogelijkheden voor het parkeren bij Schiphol via 24/7 Discount en reserveer direct jouw parkeerplek. Reserveer jouw plek bij bijvoorbeeld Sky Park en doe dat via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting Sky Park

Sky Park