Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ga het avontuur tegemoet in attractiepark Slagharen. In de achtbaan, van de glijbaan, de kabelbaan of stoeltjeslift over de winkelstraat. Beleef spannende wildwest shows en ga naar verschillende theaters. Het kan in Slagharen. Niet alleen het attractiepark Slagharen is leuk, maar ook de nabij gelegen camping waar je heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Slagharen biedt je de mogelijkheid om online tickets te kopen voor dit leuke attractiepark. Achtbanen, glijbanen, Lunapark, Zwembad, er is van alles om een lach op de gezichten van de kids te krijgen. Ook kun je als ouders heerlijk op het terras gaan zitten en je kinderen heerlijk los laten voor een heerlijke dag. Ook kun je makkelijk online een nacht op de camping reserveren.

Op zoek naar een dagje gezonde spanning in een attractiepark. Op 24/7 Discount blijf je als allereerste op de hoogte van de beste aanbiedingen voor attractieparken. Denk hierbij aan Stickeracties bij supermarkten en meer. Kijk snel of er een actuele Slagharen aanbieding is. Bestel direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Slagharen

Slagharen