Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij een echte Slagroomfanaat en houdt jij van goede opgeklopte slagroom, maar ben je daar tegenover ook wel een beetje lui en wil je liever jouw Slagroom kant-en-klaar over jouw toetje, warme chocolademelk, koffie of iets anders kunnen spuiten, dan ben je bij Slagroomspuit.nl aan het goede adres. Bij Slagroomspuit.nl vind je slagroomspuiten voor thuisgebruik en voor horecagebruik van 0,5 tot 1,5 liter. De slagroomspuiten zijn voorzien van patronen die druk veroorzaken op de slagroom waardoor jij uit de slagroomspuit direct geslagen room krijgt (wel even schudden voor gebruik).  

Slagroomspuit.nl biedt je de mogelijkheid om alles online te bestellen aan accessoires voor een slagroomspuit. Van N20 patronen tot de slagroomspuit zelf bestel je hier gemakkelijk en snel. Wanneer je besteld voor 16.00uur, dan heb je het de volgende dag al in huis en je profiteert altijd van lage verzendkosten.  

Heerlijke slagroom bij je gebak, dat wil iedereen! Bij 24/7 Discount kun jij online bestellen bij Slagroomspuit.nl en dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel het aanbod aan slagroomspuiten, blijf op de hoogte van leuke kortingsacties en bestel direct online. 

Korting Slagroomspuit.nl

Slagroomspuit.nl