Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind je het ook heerlijk om lekker op de bank te zitten en te genieten van fijne tijdschriften? Elke week opnieuw? SLB Leesmappen maakt dit mogelijk. Hier kan je namelijk een lees map abonnement afsluiten zodat je elke week geniet van de Story, Libelle, Privé, Autoweek, Donald Duck of Vriendin.

Met SLB Leesmappen ontvang je elke week weekbladen en een aantal maandbladen. Op de website bepaal je heel eenvoudig welk abonnement je wilt. Zo kan je kiezen een Compactmap, een Gezinsmap of een Luxemap. Ook is het mogelijk eerst een proefabonnement te nemen. Kies je voor een abonnement met een welkomstcadeau, dan kun je online de keuze maken welk cadeau je wilt ontvangen.
Als je het ook lekker vindt om op de bank een tijdschrift te lezen en het liefst meer dan één, dan bestel je snel de leesmap bij SLB Leesmappen.

Met 24/7 Discount blijf je op de hoogte van alle tijdschriften aanbiedingen en acties. Kijk dus snel of er een aanbieding van SLB Leesmappen tussen staat waarmee je voordeel hebt. Via 24/7 Discount bestel je tijdschriften en magazines eenvoudig online met ledenkorting.

Korting SLB Leesmappen

SLB Leesmappen