Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een slee van Sleestore zorgt in de winter in de sneeuw voor sneeuwpret voor het hele gezin! Voor een houten slee, aluminium slee en kunststof slee ben je bij Sleestore aan het juiste adres. Je vindt hier prachtige houten en kunststof sleeën voor urenlang kinderlijk vermaak voor jong en oud!

Bekijk de collectie sleeën in het assortiment van Sleestore. Alleen bij het zien van de foto’s krijg je al zin in de winter en met een slee van de heuvel af te roetsjen. Er zijn heel veel verschillende sleeën te krijgen. Van hout, aluminium, een baby slee, een slee met stuur, een pannenkoek slee en een opvouwbare slee. Zoveel wensen zoveel sleeën denken ze bij de Sleestore. En daarom is er voor iedereen wel een geschikte slee te vinden.

Voor de beste acties op wintersport speelgoed kijk je bij 24/7 Discount. Hier blijf je namelijk op de hoogte van kortingen en aanbiedingen van online sport- en speelgoedwinkels. Kijk of er een actie van de Sleestore tussen staat en ga straks met korting van de berg af. Via 24/7 Discount bestel je je sport- en spel artikelen met ledenkorting!

Korting SleeStore

SleeStore