Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sleutelhangers

Ben jij ook altijd zo’n stunter als het gaat om jouw sleutels? Ben jij ze altijd kwijt en heb je echt geen idee meer waar je ze hebt neergelegd? Heb je wel eens nagedacht over een opvallende sleutelhanger zodat jij jouw sleutels snel kunt terugvinden, want geef toe: ver kunnen ze niet zijn, je bent tenslotte ook gewoon thuis gekomen. Sleutelhangers heb je in diverse vormen, kleuren en maten en voor ieder wat wilt.  

Ga voor een mooie leren sleutelhanger en hang daar jouw sleutels aan of kies voor een sleutelhanger met piepertje erin zodat jij je sleutels kunt oproepen, ook fantastisch toch. Sleutelhangers zijn ontzettend praktisch, ook kun je jouw sleutels aan de lsutelhanger vasthouden zodat je niet constant met je handen aan de sleutels zit. Je kunt de leukste sleutelhangers met foto’s, van echt leder, van automerken en meer online bestellen.  

Kijk jij ook altijd je ogen uit naar je sleutels en ben jij ze altijd kwijt? Kies voor een goede sleutelhanger die bij je past en je bent ze nooit meer kwijt. Shop jouw sleutelhangers online via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw account wanneer je shopt bij de aangesloten webwinkels. 

Zooplus
1.50% korting

Zooplus is de online dierenwinkel waar je alles kunt vinden voor jouw huisdier. Of je nu een hond...

Bezoek Zooplus met korting
Keller Sports
4.00% korting

Voor als je graag tennist, de fitness sport beoefent of vele kilometers hardloopt, is Keller Sports...

Bezoek Keller Sports met korting