Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Uit onderzoek is gebleken dat een baard meer bacteriën bevat dan een toilet, dus dat je beter je baard niet kunt laten staan en deze kunt scheren. Bij Slimscheren.nl vind je een ruim assortiment aan scheerartikelen voor mannen, van scheermesjes, tot scheergel en scheerschuim van merken als Gilette, Rituals, Wilkinson, Van Gils en vele andere merken vind je online. Ook blijkt uit onderzoek dat vrouwen een baard minder aantrekkelijk vinden.  

Slimscheren.nl biedt het grootste assortiment online aan scheerartikelen voor mannen waarbij ze alleen scheerartikelen verkopen. Scheermessen, scheergel, scheerschuim en ook heerlijke scheerpakketten vind je online bij Slimscheren.nl en shop je online waar je profiteert van een snelle levering. Ook kun je bij Slimscheren.nl een abonnement afsluiten zodat jij om de maand nieuwe scheermesjes kunt ontvangen tegen lage prijzen.  


Bezoek Slimscheren.nl via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account wanneer je online besteld. Bekijk het assortiment aan scheermesjes van diverse merken bij Slimscheren.nl en profiteer van leuke kortingsacties via 24/7 Discount. 

Korting Slimscheren

Slimscheren