Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zoeken jouw tenen met warm weer naar de frisse buitenlucht? Ontplof je door de warmte in je dichte schoenen? Kortom, zijn jouw voeten toe aan een paar hippe slippers? Slippery is de plek waar jij moet zijn, want daar hebben ze prachtige slippers voor dames, heren en kinderen.

Slippery heeft dames, heren en kinderslippers in alle soorten, kleuren en maten. Ook minder voorkomende maten zoals maat 34, maat 35 en maat 43 voor dames. Voor heren gaan de maten vanaf maat 37,5 tot maat 45/46. Het aanbod is zeer divers en van verschillende merken als Havaianas, Ipanema, Holster, Sanuk, Rubber Duck en Grendha. Slippery heeft alles om jouw voeten op warme zomerdagen alle vrijheid te geven. Zoek nu de nieuwste en hipste modellen uit en steel deze zomer de show.

24/7 Discount zet voor jou actuele acties en kortingscodes van schoenenwinkels online. Hierdoor kan jij de leukste schoenen en slippers extra voordeling bestellen. Kijk snel of er nu acties en codes beschikbaar zijn voor Slippery. Shop jouw favoriete slippers via 24/7 Discount altijd met ledenkorting.

Korting Slippery

Slippery