Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is jouw toestel kapot en heb jij geen idee of het gemaakt kan worden? Kijk dan eens bij Smartphone Repair of jouw kwaaltje er tussen staat en stuur vervolgens jouw telefoon op naar Smartphone Repair om te kijken of jouw telefoon alsnog gemaakt kan worden. Bij Smartphone Repair kun je diverse telefoons laten repareren zoals jouw Apple, Blackberry, Samsung, LG of Nokia telefoon. Je hebt de mogelijkheid jouw telefoon weg te brengen of toe te sturen en wanneer er niets aan gedaan kan worden, hoef je niet te betalen.  

Smartphone Repair heeft een groot netwerk aan tevreden klanten die de telefoon hebben laten maken. Of het nu gaat om een kapot scherm of Wifi dat niet meer werkt, bij Smartphone Repair weten ze raad. Stuur jouw telefoon op of maak direct een afspraak in één van de filialen en profiteer van een snelle reparatietijd.  


Een kapotte mobiele telefoon is drama, daarom kun jij hem beter laten maken in plaats van een dure nieuwe aan te schaffen. Kijk snel op 24/7 Discount waar jij jouw telefoon kunt laten maken en bestel direct online zodat je profiteert van ledenkorting. 

Korting Smartphone Repair

Smartphone Repair