Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Simpel en dichtbij een auto huren doe je via SnappCar. Slim én een goedkope manier van autorijden, want je zit niet met aanschaf en onderhoudskosten. Je bent All-Risk verzekerd en je hebt ook nog eens 24/7 hulp bij pech onderweg. SnappCAr brengt auto eigenaren en mensen zonder auto samen. Alle eigenaren en gebruikers worden zorgvuldig gecheckt bij SnappCar.

Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan op de website van SnappCar en vind hier alle voordelen van voordelig autorijden. Omdat er elke dag heel veel auto’s gewoon stil staan op de oprit of aan de weg, is het een slimme zet om je auto te verhuren aan mensen uit de buurt. Vul eenvoudig je postcode of woonplaats in en bekijk alle beschikbare auto’s om de hoek. Vervolgens doe je een huurverzoek aan de eigenaar en haal je de auto op.

Voordelig een auto huren doe je met korting via 24/7 Discount. Hier vind je kortingscodes die je kunt gebruiken bij online aanbieders van autoverhuur. Kijk of er een kortingscode beschikbaar is va SnappCar en huur eenvoudig een auto dicht bij jou in de buurt. Wanneer je je aanmeldt bij 24/7 Discount, profiteer je bovendien direct van ledenkorting.

Korting SnappCar

SnappCar