Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Snijplanken

In de keuken, je avondeten aan het klaarmaken op alleen het aanrecht is niet handig, daarom doe je er goed aan goede snijplanken  te shoppen want hierop kun je op een goede en verantwoorde manier jouw eten snijden en bereiden. Snijplanken zijn handige tools voor in de keuken om groente, fruit, vlees, aardappels en allerlei andere gerechten te bereiden.  

Snijplanken vind je in diverse vormen, van hout, kunststof en heel veel meer. Ook heb je handige sets met meerdere snijplanken zodat je voor ieder soort groenten, vlees of vis een eigen snijplank hebt en kruisbestemming voorkomt. Present Time, Joseph Joseph, Iittala en andere merken vind je in snijplanken.  

De leukste snijplanken van diverse merken shop je online via 24/7 Discount waar je profiteert van ledenkorting. Bekijk snel bij welke winkels je kunt shoppen en waar je kunt besparen door middel van ledenkorting. Shop online via 24/7 Discount en blijf op de hoogte van goede aanbiedingen en acties en profiteer van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. 

Leifheit Vario Board snijplank
€ 24.95
Joseph Joseph Index Plus snijplankenset antislip - zilver - 4 stuks
€ 40.00
Joseph Joseph Index 100 Collectie - RVS
€ 72.99
Joseph Joseph Chop2Pot opvouwbare snijplank - antislip - zwart
€ 18.50
Butler snijplank - kops beukenhout met ril - 45 x 35 cm
€ 29.95
Joseph Joseph Chop2Pot Mini snijplank opvouwbaar antislip - groen
€ 13.49
Blokker
1.50% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting