Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Snoep

Iedereen kent het wel, snoep en vrijwel iedereen is er gek op! Even een snoepje tussendoor kan je echt een goed gevoel geven of een klein beetje je hongergevoel wegnemen. Veel snoep is gemaakt met suiker, maar ook zijn er heel veel suikervrije alternatieven in snoep. De bekende merken in snoep zijn onder andere Haribo en de welbekende spekjes, maar er is zoveel meer verkrijgbaar op het gebied van snoep.

Grote snoepkettingen, lolly’s, zuurstokken, kleine snoepjes verdeeld over kleine zakjes, tumtum en heel veel lekkere zoete snoepjes of zure snoepjes kun je ook online shoppen. Maar ook snoeprollen zoals Fruitella, Rolo, Italiano of Rang zijn echt handig en lekker voor onderweg. Ook op schoolreis mag je jezelf wel eens verwennen met wat lekker snoepjes.
 

Het heerlijkste snoep shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel op 24/7 Discount bij welke winkels jij lekker snoep kunt shoppen en profiteer van leuke aanbiedingen en acties en daar bovenop de ledenkorting.

Holland & Barrett
4.75% korting

Holland & Barrett kortingMet Holland & Barrett korting shop je extra voordelig bij Holland...

Bezoek Holland & Barrett met korting
Body & Fit Shop
2.50% korting

Als je vandaag de dag je voedingspatroon wilt aanvullen met voedingssupplementen dan heeft Body...

Bezoek Body & Fit Shop met korting