Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Snorkelsets

In Nederland is er niets aan om te kunnen snorkelen, want het water is hier zo troebel dat je geen hand voor ogen ziet. Ga je richting Frankrijk, dan is de kans dat je mooie vissen ziet al een stuk groter en hoe verder je naar warme landen toegaat hoe mooier het water en hoe meer je kunt zien. Snorkelen is één van de manier om te water te gaan om de vissen te bekijken. Snorkelen doe je met goede snorkelsets zodat jij net iets langer onder water kunt blijven om te genieten van het onderwateruitzicht.  

Snorkelsets vind je voor zowel dames, heren als kinderen en de meeste bestaan uit een snorkel en een duikbril en ook heb je ter aanvulling mooie zwemvliezen zodat je sneller door het water kan bewegen. Je hebt junior versies in snorkelsets, maar ook volwassen versies en zo kun je samen met je kind genieten van de onderwaterwereld.  

De beste snorkelsets kun je online shoppen en wel via 24/7 Discount. Dan profiteer je namelijk van ledenkorting op jouw account, maar dat niet alleen. Je vindt namelijk op 24/7 Discount met regelmaat interessante aanbiedingen van de aangesloten webshops dus wie weet kun jij straks met extra korting shoppen voor een goed snorkelset.

Aqua Lung Sport Combo Oyster LX
€ 34.95
Speedo Glide Scuba Set Junior
€ 29.95
Aqua Lung Sport Yucatan Pro Men
€ 44.95
Aqua Lung Sport Santa Cruz Snorkel Set Junior
€ 27.95
Rucanor Ray Snorkel Set Junior
€ 14.95
Speedo Glide Bril & Snorkel Set Junior
€ 19.95
Decathlon
3.75% korting

Korting DecathlonEen kortingscode Decathlon geeft je elke keer opnieuw een leuke korting op je...

Bezoek Decathlon met korting
Plutosport
3.50% korting

Topmerken in sportkleding en accessoires vind je bij Plutosport voor de meest interessante prijs...

Bezoek Plutosport met korting