Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Snow Rental, de website waar jij alvast online jouw ski's, snowboards, maar ook schoenen en meer huren in diverse skigebieden. Je kiest online waar jij jouw wintersportgear wilt ophalen en op welke datum en jij kunt gelijk beginnen met skiën of snowboarden bij aankomst bij jouw bestemming. Snow Rental heeft aanbod aan het huren van wintersportgear in 12 landen en in meer dan 600 skigebieden, zodat jij gegarandeerd de fijnste materialen kunt huren en niet alles in één keer hoeft aan te schaffen. 

Bij Snow Rental profiteer je van een lage prijs en met regelmaat vind je er te gekke promo-codes zodat jij nog extra kunt profiteren van lage prijzen. Kijk daarom snel of jij online jouw ski's of snowboard kunt regelen en betaal sowieso al een stuk minder als dat je het ter plekke huurt. 

Bekijk via 24/7 Discount of er een promo-code actief is voor Snow Rental en huur jouw wintersportgear nu online. Profiteer naast een goede prijs voor het huren ook van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. 

Korting Snow Rental

Snow Rental

2.00% korting
Bezoek Snow Rental met korting