Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Soleara is is één van de grootste Nederlandse aanbieders van vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland België, Duitsland en Luxemburg. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een villa met privé-zwembad, Soleara heeft het. Wil je naar de Provence, de Côte d'Azur, Toscane, de Costa Brava of iets dichterbij, de Belgische Ardennen? Soleara maakt het mogelijk.

Op de website van Soleara vind je het gehele aanbod aan vakantiewoningen. Via een eenvoudige zoekfunctie vind je jouw vakantiehuis op je favoriete bestemming door het invoeren van selectiecriteria zoals land, faciliteiten en aantal personen. Kijk ook even bij de aanbiedingen op de website. Wanneer je een vakantiehuis hebt gevonden kan je direct online reserveren met het reserveringsformulier.

Wil je op vakantie in een leuk en luxe vakantiehuis in Europa? Vind op 24/7 Discount de leukste acties en aanbiedingen voor vakanties in Europa. Denk hierbij aan vroeg boek korting, lastminutes en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Soleara een kortingsbon beschikbaar is. Boek direct online en profiteer va 24/7 Discount van ledenkorting.

Korting Soleara

Soleara