Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij op zoek naar een vakman voor het plaatsen van zonnepanelen, het monteren van een dakkapel, het installeren van alarm en beveiliging, maar heb je geen zin om zelf diverse offertes op te vragen? Plaats dan jouw opdracht op Solvari en de vakmannen komen zelf met een goede offerte en zo kun jij kiezen met wie jij in zee gaat. In iedere regio kunnen vakmannen reageren op jouw opdracht en zo een gerichte offerte aanvragen. 

Zo kun je jouw badkamer laten opknappen, een uitbouw laten plaatsen aan jouw woning, je tuin een make-over geven en heel veel meer. Kijk snel op Solvari en plaats jouw opdracht zodat vakmannen uit de buurt direct kunnen reageren op jouw aanvraag. Zo kun jij na een aantal dagen kijken of er een interessante offerte voor je is en maak jij een keuze. 

Ben je zelf niet zo handig en wil je graag een vakman laten kijken naar jouw klussen? Dan kan wanneer je jouw opdracht op Solvari plaatst. Kijk snel op Solvari naar de mogelijkheden en maak jouw opdracht online zodat vakmannen direct kunnen reageren. 

Korting Solvari

Solvari