Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Sorprentas koop je de leukste persoonlijke kinderkleding met naam en illustraties. In de shop ontwerp je eenvoudig schattige rompertjes en andere kinderkleding met leuke afbeeldingen en eigen teksten. Bij Sorprentas bestel je leuke kraamcadeaus, originele cadeaus met een eigen tekst of juist leuke cadeaus voor een afscheid. 

De meeste artikelen zijn echt op 'om op te vreten'! Bedrukte slaapzakken, polo's, slabbetjes en veel, veel meer. Menig tevreden klant weet Sorprentas inmiddels te vinden en velen lieten een bericht achter in het gastenboek. Lees de ervaringen en bestel ook extra voordelig online leuke persoonlijke cadeaus en laat iets maken wat bij je past. Ontwerp zelf de leukste items en laat het maken door Sorprentas en heb het binnen 5 dagen in huis. 

Ga voor leuke artikelen die gepersonaliseerd worden naar 24/7 Discount en kijk waar jij kunt winkelen. Kijk snel of er een actiecode online staat voor Sorprentas en bestel vandaag nog via 24/7 Discount zodat jij ledenkorting ontvangt. 

Korting Sorprentas

Sorprentas

4.00% korting
Bezoek Sorprentas met korting