Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Giftcard of kortingscode Soundstore

Soundstore is de multiroom specialist. Je vindt hier dan ook alles voor audiosystemen in huis. Soundstore heeft een uitgebreid assortiment multiroom producten van speakers, tot standaards en van soundbars tot home cinema sets. Mooie producten die je kunt bestellen in de webshop van Soundstore en dan natuurlijk graag met korting. Gebruik hiervoor een giftcard of een andere kortingscode van Soundstore en gebruik deze bij het afrekenen van je artikelen. Wanneer je geen giftcard of kortingscode hebt, maar je wilt toch met korting bestellen, dan meld je je aan bij 24/7 Discount. Via 24/7 Discount shop je namelijk altijd met korting in meer dan 2.500 webshops. Je spaart via 24/7 Discount voor ledenkorting en dat kan lekker oplopen.

SONOS aanbieding

Met het Smart Speakersysteem van SONOS geniet je van muziek in één of meerder kamers. Het speakersysteem bestaat uit verschillende luidsprekers waarmee je draadloos naar muziek of tv luistert. De verschillende onderdelen verbinden zich draadloos met elkaar en je speelt muziek draadloos af door te streamen vanaf smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. In de webshop van Soundstore vind je nu aanbiedingen van dit unieke SONS systeem met fikse kortingen. Bekijk de tientallen artikelen die je zo meer dan € 100,- voordeel opleveren per artikel.

Specialist Soundstore: Speakers meerdere kamers

Heel veel mensen die graag naar muziek luisteren en waarbij het geluid van de muziek heel belangrijk is, kiezen tegenwoordig voor multiroom speakers. Multiroom speakers zijn er om meerdere kamers in huis te vullen met muziek. Je kan met dit systeem heel gemakkelijk dezelfde muziek in meerdere kamers streamen of een ander nummer luisteren op een andere speaker. Verbinden gaat heel eenvoudig via bluetooth of wifi. Soundstore is specialist in multiroom speakers. Bij Soundstore kunnen ze je er alles over vertellen en de beste adviezen geven. Je vindt informatie in de webshop en je kan altijd bellen met vakkundige specialisten van de klantenservice van Soundstore.

Draadloze speaker aanbiedingen

Wanneer je geen kabels meer in je huiskamer wilt, zijn draadloze speakers dé oplossing. Bij Soundstore koop je Bluetooth speakers, Wifi speakers, AirPlay speakers en Portable speakers. Om een goede keuze te maken kijk je in de webshop en bekijk je wat de verschillen tussen deze speakers zijn. Zo kan je een goede keuze maken voor de speakers die jij in huis wilt halen voor het luisteren naar je favoriete muziek. Er zijn bij Soundstore altijd wel speakers in de aanbieding. Kijk nu in het assortiment en bespaar op draadloze speakers nu tot wel € 50, - per set.

Korting speakerstandaard & beugels

Er zijn verschillende speakerstandaards en beugels te krijgen waarmee je je speakers kunt bevestigen. Hiermee bespaar je ruimte op planken of in boekenkasten en je kan je speakers ook op de ideale hoogte hangen. Je kan de speakers vaak horizontaal of verticaal bevestigen op een standaard of beugel. Kijk in de webshop van Soundstore voor korting die je kunt krijgen op speakerstandaards en beugels, het scheelt je vaak al een paar tientjes.

Ervaringen & reviews Soundstore

Soundstore heeft al jarenlang ervaring in het leveren van elektronica voor geluid, het is dan ook de specialist voor multiroom. Multiroom is erg hot en je vindt hier dan ook de beste kwaliteit en informatie over de producten. Soundstore mag het certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. Lees ervaringen en reviews over Soundstore en oordeel zelf over deze webshop en haar producten. Door ervaringen van andere klanten te lezen kan je een goede keuze maken.

Korting Soundstore

Soundstore