Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De supermarkt in jouw buurt is de SPAR. SPAR is een grote supermarktketen waar je ook online kunt bestellen en waar het thuis kan worden bezorgd en dat is voornamelijk ooit bedacht voor mensen die niet de deur uit kunnen, maar tegenwoordig zijn er ook andere mensen die hier gebruik van kunnen maken die bijvoorbeeld fulltime werken en geen tijd hebben om boodschappen te doen. 

SPAR heeft een ruim assortiment aan producten voor de dagelijkse boodschappen. Hierbij kun je denken aan melk, vlees, brood, maar ook luxeproducten, drinken, koekjes en heel veel meer kun je online bestellen en thuis laten bezorgen. Hoe makkelijk is het dat jouw boodschappen gewoon lekker thuis worden bezorgd en jij de boodschappen niet zelf hoeft te dragen. 

De meest ideale manier van boodschappen doen is online, want je krijgt het thuis afgeleverd en wist je dat, wanneer je online besteld via 24/7 Discount, jij ook nog eens ledenkorting krijgt. Bekijk snel op 24/7 Discount bij welke winkels jij kunt winkelen met ledenkorting en profiteer vandaag nog van leuke aanbiedingen, acties en meer van onder andere SPAR.

Korting SPAR

SPAR