Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houten speelgoed is mooi, degelijk en fantastisch om mee te spelen! Het mooiste houten speelgoed koop je bij Spelgoed in de Ton. Speelgoed in de Ton is geboren uit passie voor houten en vintage speelgoed en sinds 2010 actief. Alles wat je zoekt aan mooi houten en vintage speelgoed van merken als Kapla, Haba, Kidkraft en Aquaplay vind je in deze mooie webshop.

Het assortiment in de webshop van Speelgoed in de Ton is zeer ruim. Je koopt hier speelgoed voor baby’s, kleuters, maar ook voor de oudere kids kan je hier prima terecht. Mooie knikkerbanen, poppenhuizen, loopfietsen, auto’s, blokkendozen en meer. Maar ook prachtige houten keukentjes, garages, vrolijke speelkleden en poppen. Laat je kinderen genieten van al het mooie binnen- en buitenspeelgoed van Speelgoed in de Ton.

Bestel voortaan online al je speelgoed voordeliger via 24/7 Discount. Hier vind je namelijk heel veel kortingscodes voor online speelgoedwinkels zoals Spelgoed in de Ton. Kijk dus even bij 24/7 Discount of er een kortingscode voor deze leuke speelgoedwinkel aanwezig is en shop lekker met voordeel. Loop geen korting mis en winkel voortaan voordeliger via 24/7 Discount.

Korting Speelgoed in de Ton

Speelgoed in de Ton