Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Spencers

Spencers zijn mouwloze truien die je over het algemeen draagt over een mooi overhemd, een blouse of een polo. Doordat je een kraag er bovenuit laat steken, kan het een mooie zakelijke look creëren, maar ook casual zie je leuke combinaties in spencers. Spencers zijn er voornamelijk voor mannen en kleine stoere jongens, maar ook zijn er diverse leuke modellen, getailleerd, voor dames.  

Spencers kun je goed combineren boven een nette broek en in zomerse kleuren boven een korte broek. Bij dames is het goed te combineren met een leuke rok of pantalon. Merken in spencers zijn onder andere McGregor, Gaasta, Jottum, Z8, Gant en andere namen. Kies voor een effen spencer of met een leuk motiefje of leuke details als knoopjes en meer.  

De mooiste spencers shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting. Ben jij op zoek naar een mooie spencer, dan vind jij deze gegarandeerd bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en zo blijf jij op de hoogte van de leukste aanbiedingen en acties en ontvang je daar bovenop de ledenkorting.