Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sporthuis Pim Doesburg opende in 1971 als een echte traditionele sportwinkel, inmiddels zijn er acht filialen en een webshop om online al je sportkleding te shoppen. Sporthuis Pim Doesburg onderscheidt zich in kwaliteit en exclusiviteit. Bij Sporthuis Pim Doesburg zijn trainingspakken, sneakers, voetbalschoenen, keepershandschoenen en overige voetbal accessoires verkrijgbaar.

Op zoek naar trainingspakken van bekende voetbalclubs als FC Barcelona, Arsenal of Feyenoord? Bij Sporthuis Pim Doesburg bieden ze exclusieve trainingspakken aan van onder andere deze voetbalclubs. Natuurlijk kan je bij Sporthuis Pim Doesburg ook de trainingspakken van het Nederlands elftal vinden.

Shop voortaan via 24/7 Discount al je sportkleding voordeliger. 24/7 Discount zorgt ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de beste sportkleding acties en aanbiedingen. Bijvoorbeeld het eerste op de hoogte zijn van de sale, gratis verzending of korting op je bestelling. Kijk direct of er momenteel een actie of kortingscode voor Sporthuis Pim Doesburg is. Shop met ledenkorting voortaan al je sportkleding extra voordelig via 24/7 Discount.

Korting Sporthuis Pim Doesburg

Sporthuis Pim Doesburg