Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Squla is leuk leren voor kinderen en speciaal ontwikkeld voor thuis gebruik. Het is een oefenprogramma waarmee kinderen quizvragen beantwoorden, games spelen en uitlegfilmpjes kunnen bekijken. Squla is te volgen vanaf groep 1 tot en met groep 8. Voor elke groep zijn er verschillende oefeningen op niveau. Squla is ontwikkeld door onderwijsspecialisten en online-game-experts. Ruim 50.000 kinderen maken al gebruik van het oefenprogramma. De kinderen kunnen alleen oefenen, maar ook met anderen. Allemaal via de pc, laptop of de tablet.

Er zijn diverse Squla abonnementen beschikbaar met een gevarieerd programma voor gezinnen met 1, 2 of 3 kinderen. Je kunt kiezen uit een half jaar- of een jaar abonnement. Voor de kinderen uit groep 8 heeft Squla een uitgebreide CITO module. Het programma houdt een persoonlijk rapport bij. Het is zelfs mogelijk om met Squla Points echte cadeaus bij elkaar te sparen zoals een Nationale Bioscoopbon.

24/7 Discount verzamelt alle kortingsacties van producten en artikelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Kijk of er een actuele Squla aanbieding of actie beschikbaar is en bestel direct online. Via 24/7 Discount bestel je online je studiemateriaal of abonnementen met ledenkorting!

Korting Squla

Squla

€ 1.50 korting
Bezoek Squla met korting