Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Stad Holland Basispremie voor 2019 is € 119,25 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico dan ontvang je korting en betaal je slechts € 99,75 per maand. Sluit op Independer een nieuwe Stad Holland zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 1.125 punten in je account.

De Stad Holland zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dat betekend dat je vrij bent in de keuze van zorgverlener en recht hebt
op vergoeding van de kosten van die zorg. Stad Holland maakt met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over kwaliteit en prijs om zo de zorg betaalbaar te houden en de keuzevrijheid te blijven garanderen.

Iedereen die in Nederland woon of werkt is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Bij Stad Holland kun je zowel een basisverzekering als ook aanvullende verzekeringen afsluiten. De aanvullende verzekeringen zijn
Jongeren AV, Compact AV, Standaard AV, Uitgebreide AV, Extra Uitgebreide AV en AV Zorg Riant. Met uitzondering van de Compact AV vergoeden de aanvullende verzekeringen bepaalde tandartskosten tot bepaalde hoogte. Kijk zelf welke aanvullende verzekering je wilt afsluiten.

Korting Stad Holland via Independer

Stad Holland via Independer