Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

StainAway kortingscode

Oei, een vlek in je kleding, op de bank of je vloerkleed. En nu? Met vlekverwijderaar van StainAway is het een koud kunstje om de lastige vet, wijn of bloedvlek te verwijderen, zodat je er niets meer van ziet. Bestel je vlekverwijderaar en gebruik een StainAway kortingscode waarmee je direct al voordeel hebt op je bestelling. Nooit meer een aanbieding missen? Meld je aan bij 24/7 Discount en shop voortaan voordelig in de meer dan 2.500 aangesloten webshops.

Vlekkenmiddel tegen rode wijn

Rode wijn is heel lastig om te verwijderen uit je kleding of je vloerkleed, maar niet met StainAway. Als je StainAway op de rode wijn vlek aanbrengt, zie je de vlek direct oplossen. Je kunt met dit product rode wijnvlekken verwijderen uit kleding, tapijt en andere stoffen. Bestel de spray of doekjes en verwijder op elk moment die lastige wijn- of andere vlekken.

Gratis verzending vanaf € 20,-

Ga naar de webshop en kijk wat StainAway voor je kan doen als het om vervelende vlekken gaat. Een StainAway spray van 30 ml bestel je al vanaf € 5,95. Vlekkendoekjes, die heel handig zijn voor onderweg, zijn te bestellen vanaf € 4,95. Wanneer je een bestelling hebt vanaf € 20, - worden de StainAway producten bovendien gratis verzonden. Zo verwijder je niet alleen de vlek, maar ook onnodige kosten.

Ervaringen met StainAway

In de webshop van StainAway lees je ervaringen van klanten die het product ook al gekocht én gebruikt hebben. De producten van StainAway worden beoordeeld met een 9.6. Dat is natuurlijk een super score! Lees voordat je een product aanschaft, altijd beoordelingen van andere klanten. Op die manier kan je tot een goede keuze komen en uiteraard laat je zelf ook een review achter. Daar help je andere toekomstige klanten weer mee.

StainAway verkooppunt

Je koopt de StainAway vlekverwijderaar direct in de webshop van StainAway. Maar er zijn nog meer verkooppunten zoals Bol.com, Agradi.nl en Drink-gifts.nl. Gewoon even kijken op het internet en bestellen dat fantastische product. Dit vlekken tovermiddel móet je in huis hebben. De producten zoals de spray of de vlekkendoekjes worden altijd binnen 1 á 2 dagen bezorgd.

Hulp bij vlekken verwijderen

Hoe weet je nou hoe je een vlek het beste kunt verwijderen? Natuurlijk met de StainAway producten, maar dat is niet het enige wat StainAway doet. Kijk in de webshop voor uitgebreide informatie over het verwijderen van vlekken van eten en drinken, make-up vlekken, bloedvlekken of andere vlekken. Het is een koud kunstje lastige vlekken te verwijderen met StainAway. Bij de veel gestelde vragen vind je informatie over het verwijderen van vlekken, zo word je een echte pro.

Korting StainAway

StainAway

7.50% korting
Bezoek StainAway met korting