Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Laat je stem horen via Stempunt.nu! StemPunt is een landelijk onderzoek panel met ruim 91.000 leden in Nederland. StemPunt voert in Nederland onderzoeken uit naar de meest uiteenlopende onderwerpen. Dit kan van alles zijn bijvoorbeeld over producten en diensten van bedrijven, over het werk van overheidsinstellingen, over maatschappelijke kwesties zoals het milieu, inkomensverdeling, politiek en nog veel meer.

Ga naar de website van Stempunt.nu en meld je aan in het StemPunt panel. Meedoen aan onderzoeken van StemPunt is leuk en altijd vrijblijvend: je bent nergens toe verplicht. Bovendien spaar je automatisch voor leuke cadeaus. Privacy en de bescherming van persoonsgegevens zijn van groot belang voor StemPunt. Daarom voert StemPunt een streng privacy-beleid.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen bij online winkels. Zo kan je met korting shoppen, maar ook met korting energie afnemen of meedoen op stem pagina’s. Kijk of er een kortingscode van Stempunt.nu en breng je stem uit. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting!

Korting Stempunt.nu

Stempunt.nu