Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

SteppenStore is dé webwinkel voor alle steppen van kwaliteitsmerken zoals Kettler, JD Bug, Kickbike en Yedoo. Er is een ruime collectie steppen te vinden en daardoor altijd een step die jij zoekt voor jou of je kind. SteppenStore heeft steppen voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en ook heeft Steppenstore steppen voor elk budget te koop.

Bekijk het aanbod in de webwinkel en vind er steppen met grote wielen, kindersteppen, steppen voor volwassenen, stuntsteppen en vouwsteppen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen prima uit de voeten met een step van SteppenStore. Ga snel vooruit, stunten, spelen en snelheid maken op een step. Kies jouw step in de webwinkel. Je vindt er bijvoorbeeld al een kinderstep voor € 59,95 en een Kick Bike step voor volwassenen voor € 489,95. De steppen zijn van uitstekende kwaliteit en in veel verschillende kleurstellingen. Bestel en betaal gemakkelijk in de webshop via iDeal of PayPal.

Voor sportieve acties en aanbiedingen ga je naar 24/7 Discount. Hier vind je kortingscodes voor online fietsen- en steppen winkels. Kijk of er een geldige kortingscode van SteppenStore tussen staat en ga steppend de weg op. Via 24/7 Discount bestel je je fiets of step gewoon online en profiteer je van ledenkorting!

Korting SteppenStore

SteppenStore