Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je een eigen website nodig? Strato is je ideale partner voor servers, hosting, online storage en webshop. Strato heeft verschillende soorten abonnementen. Zo kun je de hosting laten doen door Strato en kun je binnen een handomdraai je eigen webshop starten. Met meer dan 1,4 miljoen klanten in zes Europese landen is Strato de op één na grootste hostingprovider in Europa.

Bij Strato kun je kiezen voor webspace en web applicaties. Strato biedt onder andere all-in-homepagepakketten. Kijk op de website naar de mogelijkheden. Kies je domeinnaam en kijk of deze nog vrij is. Bouw je eigen website en vind alles voor websitehosting. Kom je er online niet helemaal uit? De klantenservice staat voor je klaar. De servicemedewerkers beantwoorden al je vragen per telefoon, e-mail of chat.

Voor korting of andere acties voor webhosting en het aanvragen van domeinnamen kijk je eerst bij 24/7 Discount. Wie weet staat er wel een actie van Strato tussen. Ook het aanvragen van een domeinnaam of web hosting doe je met ledenkorting via 24/7 Discount. Ga direct met korting aan de slag met je eigen website.

Korting Strato

Strato