Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Strings

Voornamelijk vrouwen, maar ook mannen dragen ze: Strings. Een kleine slip met dat het geslachtsdeel bedekt en daarnaast bestaat uit een touwtje die in bilspleet verdwijnt. Deze is bij vrouwen favoriet omdat het niet wordt gezien wanneer je een strakke broek aan hebt. Je vindt strings in naadloze modellen, ook als badmode en voor zowel dames als heren.  

Strings worden voornamelijk door vrouwen gedragen, 9 van de 10 vrouwen heeft strings in huis en draagt ze vaak. Naadloze strings zijn erg prettig omdat deze niet snijden in je lichaam. Ook vind je leuke strings met grappige details, van kant, met strasssteentjes, strikjes, knoopjes en meer. Merken in strings zijn onder andere Hunkemöller, Chantelle, Sapph, Passionata en vele andere merken.  

Ga op zoek naar de mooiste strings bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount zodat jij vandaag kunt profiteren van leuke acties en aanbiedingen van diverse webshops. Shoppen wordt leuker via 24/7 Discount want alleen dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account. 

Invisible string
€ 4.99
Invisible string
€ 4.99
Invisible string
€ 4.99
2-pack strings
€ 4.00
2-pack strings
€ 4.00
Invisible string
€ 4.99
terStal
4.00% korting

Bij terStal vind je de nieuwste mode voor je hele gezin. Shop voordelige familiemode online in de...

Bezoek terStal met korting
Sapph
3.00% korting

Sapph korting september 2019Als je lingerie koopt, is het altijd leuk om dat met korting te doen. De...

Bezoek Sapph met korting
Marliesdekkers.com
3.50% korting
Bezoek Marliesdekkers.com met korting