Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Strokeplay, de website voor echte golfliefhebbers. Bij Strokeplay vind je namelijk een ruim assortiment aan golfaccessoires en uitrusting voor een lekkere dag op de golfbaan. Als golfliefhebber wil jij het beste van het beste om jouw handicap te verbeteren. Zo vind je bij Strokeplay een ruim assortiment aan golfkleding voor dames en heren, golfballen, golfclubs in diverse maten, volledig gevulde golftrolley's en golftassen, schoenen voor op de golfbaan en meer.

Bij Strokeplay vind je een ruime keuze aan merken zoals Hi Tech, Bunker, Maxfli, Callaway, Bogey en Wilson. Je bestelt gemakkelijk en snel online en profiteert van een vlotte levering. Ga daarom snel naar Strokeplay en bekijk het grote assortiment aan producten voor jouw moment op de golfbaan. 

Fijne artikelen voor het sporten shop je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind jij diverse webshops waar jij onder andere jouw golfuitrusting kunt shoppen. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en shop online zodat jij ledenkorting ontvangt op jouw account. 

Korting Strokeplay

Strokeplay