Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Studentmobiel is de website voor jou wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe telefoon inclusief abonnement of alleen een los toestel of juist voor een voordelige manier van bellen met alleen een SIMonly abonnement. Bij Studentmobiel vind je een ruim aanbod aan diverse providers waar jij een abonnement kunt afsluiten, denk hierbij aan Hollands Nieuwe, KPN, T-Mobile en meer. De mobiele telefoons die je via Studentmobiel kunt shoppen zijn onder andere van merken als Samsung, Apple, LG en andere grote merken. 

Studentmobiel heeft vaak leuke acties waardoor je de leukste cadeaus krijgt bij het afsluiten van een abonnement. Zo wordt het afsluiten van een mobiel abonnement nog interessanter. Ga voor complete deals of voor alleen SIMonly om flink te besparen op jouw telefoonrekening naar Studentmobiel en profiteer van interessante prijzen voor het bellen, mobiel internetten en meer. 

Een mobiel telefoon abonnement bestel je altijd online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je diverse aangesloten sites waar jij jouw mobiele telefoonabonnement kunt afsluiten, zoals bijvoorbeeld bij Studentmobiel. Kijk daarom op 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw account. 

Korting Studentmobiel

Studentmobiel