Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Studieplan kun je de opleiding of cursus volgen van hoge kwaliteit tegen superlage lesgelden. Met een aanbod van meer dan 350 praktijkgerichte opleidingen en cursussen. Studieplan is met name gericht op thuisstudie, geschreven met veel voorbeelden en je kijkt je eigen toetsen na zodat een docent niet nodig is. Dat maakt Studieplan interessant en kun je het thuis in je eigen tempo volgen.

Studieplan heeft een ruime keuze aan opleidingen en cursussen voor onder andere taal, beroep en hobby. Ook op het gebied van beauty kun je verschillende opleidingen volgen en allemaal in een thuisstudie-omgeving. Je leert de stof, beantwoord de vragen en kijkt het zelf na. Examens kun je afleggen wanneer jij denkt er klaar voor te zijn.Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen voor studie en opleiding.

24/7 Discount houdt je op de hoogte van extra acties, zoals bijvoorbeeld een gratis tablet bij je studie. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Studieplan een actuele actiecode beschikbaar is. Bekijk snel het aanbod aan opleidingen en cursussen op 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw studiekeuze.

Korting Studieplan

Studieplan