Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even lekker weg naar de sneeuw om lekker te gaan wintersporten en nergens geen omkijken naar te hebben behalve over je heerlijke schnitzel die ligt te wachten op jouw bord tijdens het Apres Skiën of de lunch? Bij Summit Travel kun je de leukste vakanties boeken naar prachtige wintersport bestemmingen en heerlijk geen skiën of snowboarden in de prachtige gebieden van Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en andere plekken.  

Wintersport in de breedste zin van het woord, voorzien van vele luxe of juist een simpel chalet, je regelt het via Summit Travel Bekijk het aanbod aan leuke chalets en arrangementen op Summit Travel en boek direct online de fijnste vakantie voor jezelf, met vrienden, je gezin of jouw familie.  

Een heerlijke vakantie ga je tegemoet wanneer je boekt via 24/7 Discount met ledenkorting. Bekijk daarom snel de mogelijkheden voor een leuke korting op jouw vakantie die jij bijvoorbeeld boekt bij Summit Travel. Blijf op de hoogte van leuke korting en aanbiedingen van Summit Travel en ga heerlijk wintersporten op prachtige sneeuwheuvels.

Korting Summit Travel

Summit Travel