Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sweatvesten

Ideaal voor het sporten of wanneer het ’s avonds binnen net even wat kouder wordt of buiten, dan is het ideaal om een lekker vest aan te trekken die comfortabel zit. Sweatvesten zijn de meest ideale vesten, zacht van binnen en buiten, met een rits en die je lekker warm kunnen houden. Sweatvesten vind je voor zowel dames, heren als kinderen in diverse kleuren, met print, zonder print, helemaal effen of heel druk.  

Merken in sweatvesten zijn onder andere Esprit, Lotto, Nike, Adidas, Outfitters Nation en heel veel andere merken. Zo kun jij shoppen wat bij jouw stijl past en genieten van lekkere warme vesten van goede kwaliteit. Kies voor een lekker sweatvest met capuchon, ga voor leuke details, zakken en meer en kies wat bij jouw past.  

Mooie sweatvesten shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen daar profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan mooie sweatvesten bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van leuke acties, aanbiedingen en meer, zoals opruiming en sale.