Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eigenlijk is er altijd wel iets te vieren. Voor elk denkbare gelegenheid bakt Taartenland de lekkerste taarten, gebak en lekkernijen. Van een verjaardagstraktatie tot aan lekkernijen voor Sint, Kerst of Oud en Nieuw. Noem het maar op, en Taartenland bakt het.

Bestel je een klassieke slagroomtaart, een taart van marsepein, een bijzondere gelegenheidstaart of ga je voor een fruitige vruchtentaart? Er is genoeg keus. Taartenland bakt in samenwerking met ambachtelijke bakkerijen in heel Nederland. Kwaliteit is dus verzekerd. En naast al heerlijke taartspecialiteiten kan je ook je eigen bijzondere gelegenheidstaart ontwerpen door een persoonlijke afbeelding of een bedrijfslogo in te sturen.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste acties en aanbiedingen op het gebied van taarten, gebak en lekkernijen. 24/7 Discount plaatst regelmatig aantrekkelijke kortingscodes om zo voordelig mogelijk jouw favoriete taart online te kunnen bestellen. Bekijk alle actuele kortingen hier op 24/7 Discount, bestel direct en ontvang extra ledenkorting.

Korting Taartenland

Taartenland