Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een naamplaatje is en metalen plaatje met daarop jouw persoonlijke gegevens zoals adres, bloedgroep of een belangrijk telefoonnummer. Het naamplaatje draag je aan een ketting om je hals. Op deze manier draag je altijd je belangrijke gegevens bij je. Een naamplaatje bestel je online bij Tag Company.

In de webshop van Tag Company het originele naamplaatje, gemaakt van roestvast edelstaal. Het is oersterk en nikkelvrij. Het naamplaatje is ongeveer 5 x 3 cm groot en biedt ruimte voor zes regels tekst. Bestel gelijk een mooie gekleurde ketting of Tag cover in bloemenprint, vlinderprint of vlaggen print om jouw naamplaatje een persoonlijke touch te geven.

Via 24/7 Discount ben je altijd als eerste op de hoogte van mooie online aanbiedingen en kortingen in online winkels. Zo bestel je handige en persoonlijke producten met korting. Wanneer je een persoonlijk naamplaatje wilt bestellen kijk je eerst of er een kortingsactie van Tag Company tussen staat. Via 24/7 Discount bestel je online je producten met ledenkorting.

Korting Tag Company

Tag Company