Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het modemerk Tailor&Elbaz verovert met snelheid de Nederlandse modewereld en is oom online verkrijgbaar in de webshop. Het zijn allemaal betaalbare en trendy items met mooie details van zilver, goud en het gebruik van mooie stoffen. De mode van Tailor&Elbaz is draagbaar voor iedere vrouw.

In de webshop van Tailor&Elbaz kun je en kijkje nemen in het assortiment. Maria Tailor en Tamara Elbaz zijn de succesdames achter dit merk. Hun mode is Edgy, Feminine, Sexy en Sophisticated. Dat is wat ze willen uitdragen met hun kleding. Shop de prachtige blouses, pants, sweaters, jackets, skirts en meer en voel je lekker in de mode van Tailor&Elbaz. Je kan je bestelling al binnen twee dagen in huis verwachten. Lekker snel dus.

Voor korting bij online modewinkels ga je naar 24/7 Discount. Hier blijf je dagelijks op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen zoals opruimweken, voordeeldagen, 1+1 acties en nog veel meer. Doe je voordeel met een kortingscode van Tailor&Elbaz en profiteer bovendien van ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Tailor&Elbaz

Tailor&Elbaz