Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tandartsplein is de online specialist als het gaat om mondverzorging. Met een ruim assortiment aan goede producten voor het onderhouden van jouw tanden, moet je bij Tandarsplein zijn. Hier vind je onder andere mondspray's, mondspoelmiddelen, tandpasta's, tandenborstel (ook voor elektrische tandenborstels), artikelen voor het flossen en meer. Bij Tandartsplein vind je verzorging voor zowel volwassenen als kinderen en kun je niet vroeg genoeg beginnen met het poetsen van de tanden van jouw kind.

De producten die je bij Tandartsplein kunt shoppen voldoen aan de hoge eisen van Tandartsplein. Alle producten worden zorgvuldig getest door tandartsverenigingen en mondhygiënisten waardoor jij altijd een goed product in huis haalt via Tandartsplein. Profiteer bij Tandartsplein van een snelle levering door de ruime voorraad en profiteer van gratis verzending bij een bestelling hoger dan € 25,-. 

Fijne tandproducten en mondverzorging shop je het liefst met een leuke kortingsactie. Bij 24/7 Discount vind jij de leukste en interessantste acties voor jouw mondverzorging en kun jij online met ledenkorting shoppen bij onder andere Tandartsplein.  

Korting Tandartsplein

Tandartsplein

2.50% korting
Bezoek Tandartsplein met korting