Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je graag alles binnen één aanbieder hebt als het gaat om internet, televisie, thuistelefonie en mobiele telefonie, dan moet je bij Tele2 zijn. Tele2 heeft een gala aan mogelijkheden voor goede en voordelige abonnementen zodat jij thuis en mobiel alles kunt doen. Je kunt zelf jouw abonnement zo samenstellen dat het interessant voor je wordt en je niet te veel betaald. 

Internet, telefonie en televisie voor thuis kun je makkelijk online regelen. Zodra je het hebt geregeld, krijg je binnen enkele dagen jouw spullen in huis (mits je andere contract is afgelopen) en kun jij aan de slag. Mobiele telefonie is ook gemakkelijk te regelen online, zo kun je SIMonly gaan bellen en flink besparen op kosten of je gaat voor Prepaid zodat je het altijd in de hand hebt. Maar ook is het mogelijk om een abonnement inclusief telefoon af te sluiten zodat je in één keer klaar bent. 

Op het gebied van mobiele telefonie en thuis internet, telefonie en televisie is er heel veel aanbod te vinden via 24/7 Discount. Kijk snel of er een actiecode online staat voor Tele2 en bestel via 24/7 Discount zodat je ledenkorting ontvangt voor het afsluiten van een abonnement. 

Korting Tele2

Tele2

€ 13.00 korting
Bezoek Tele2 met korting