Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Televizier kortingscode

Wow, met Televizier blijf je lekker op de hoogte van het laatste tv-nieuws, kun je meedoen met de beste winacties én online de leukste videosnacks bekijken. Leuk, leuk, leuk! Maar het is ook superleuk om elke week Televizier in je brievenbus te hebben. Voor een abonnement maak je gebruik van de Televizier kortingscode. Wist je trouwens dat je ook via 24/7 Discount lekker voor korting kunt sparen? Ook als je een abonnement neemt op Televizier, want je spaart via 24/7 Discount namelijk voor ledenkorting. Ga dus via 24/7 Discount naar Televizier en profiteer.

Televizier jaarabonnement

Neem nu een jaarabonnement op Televizier en profiteer vandaag nog van veel voordeel. Je ontvangt nu namelijk 45% korting én je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen, zoals VIP kaarten voor leuke programma’s zoals het Gouden Televizier-Ring Gala bijvoorbeeld. Kijk snel bij Televizier en hup, pak die korting en doe gelijk mee met de winactie.

Televizier online series

Volg bij Televizier de beste series online. Het nieuwe tv kijken past helemaal bij Televizier en op deze manier mis je natuurlijk niks meer. Via internet op je tablet of je mobiel bekijk je vanaf nu je favoriete series, of het nou die soapserie is tijdens primetime of die Amerikaanse serie die je al jaren volgt, het kan allemaal bij Televizier.

Televizier puzzelboekje

Bij Televizier weten ze dat het niet alleen om de programma’s gaat, maar ook om achtergronden én leuke puzzels. Online vindt je leuke winacties waarbij je de leukste prijzen kunt winnen zoals een dvd box van je favoriete serie. Maar Televizier geeft ook puzzelboekjes uit voor urenlang ontspannen puzzelplezier. Wanneer je een abonnement hebt op Televizier kan je bijvoorbeeld het gratis zomer puzzelboekje ontvangen of een van de andere puzzelpockets.

Televizier stemmen online

Televizier organiseert elk jaar het Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens dit Gala worden de belangrijkste Nederlandse prijzen voor de beste televisieprogramma's, beste jeugdprogramma’s en beste televisiepresentatoren uitgereikt. Een hele happening waaraan jij je stem kunt uitbrengen. Wat vindt jij het beste tv-programma van het seizoen? Ga naar Televizier, kijk welke programma’s genomineerd zijn en breng online je stem uit!

Televizier weekblad aanbieding

Wanneer je een jaarabonnement neemt op Televizier betaal je maar € 39, - per jaar of € 3, - per maand, wanneer je dat beter uit komt. En met het Televizier weekblad geniet je elke week weer van een heerlijk blad met uitgebreide programma informatie, achtergronden en puzzels. Fijn toch? Pak dus die aanbieding en profiteer een jaar lang van dit mooie blad en vele voordelen.

Korting Televizier

Televizier

11.50% korting
Bezoek Televizier met korting