Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van ontspanning, maar op zijn tijd ook van inspanning door een balletje te slaan? Neem tennisles door professionals. Op de mooiste locaties in Nederland en het buitenland. Een hele week of een weekend les van een ervaren trainer, met de zon op je gezicht! Op Tennisreis vind je de leukste vakanties om heerlijke en verzorgde tennisreizen in binnen- en buitenland te boeken. Altijd een tegenstander die het tegen je wil opnemen en de mogelijkheid om als single of met de hele familie te gaan.

Bij Tennisreis vind je de leukste reizen voor tennisgezelschappen en vind je altijd een leuke partner om mee of tegen te spelen. Je hoeft niet zelf iemand mee te brengen, je kunt ook alleen op reis. Met bestemmingen als Frankrijk, Spanje en andere mooie landen, maar ook Nederland, kun je de leukste tennisbanen vinden en daarnaast ook nog genieten van cultuur.

Kijk op de website van Tennisreis en boek je tennisreis voor de zomer!
Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties op sportief gebied. Schrijf je in bij 24/7 Discount en boek jouw tennisreis bij Tennisreis met ledenkorting. Zo kun jij heerlijk tennissen op vakantie en dit doen met een leuke korting op jouw boeking. Via 24/7 Discount boek je je sportieve vakanties met ledenkorting.

Korting Tennisreis

Tennisreis