Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als je houdt van fijne verzorging aangaande jouw huid, haar en lichaam, dan ga je naar The Body Shop. Bij The Body Shop vind je namelijk een groot assortiment aan heerlijke producten op natuurlijke basis en met zorg voor dieren en het milieu. Er wordt absoluut niet op dieren getest en er wordt veel aandacht besteed aan het Community Trade programma. Bij The Body Shop vind je een groot assortiment aan producten voor huid, haar en lichaam met fijne shampoo, conditioner, mooie make-up, lipverzorging en heerlijke scrubs, handcremes en heel veel meer. 

Of je nu van mierzoete geuren houdt of juist van een sportieve en frisse geur, een product in jouw categorie vind je gegarandeerd. Ga voor heerlijke mandarijn, aardbei of kies voor een lekkere geur voor mannen in de producten van The Body Shop en bestel direct online. 

Heerlijke en goede producten van goede kwaliteit en niet getest op dieren vind je online bij The Body Shop. Shop online via 24/7 Discount bij The Body Shop en profiteer van ledenkorting. Blijf daarnaast op de hoogte van leuke kortingsacties en aanbiedingen zodat jij extra profiteert. 

Korting The Body Shop

The Body Shop

3.25% korting
Bezoek The Body Shop met korting