Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Thedungeons.com is de attractie in Amsterdam waar je naartoe moet. Je vindt hier namelijk een tal aan geschiedenis met geweldige acteurs die spelen met special effects, doen aan toneel, leven van scripts en waar je door middel van een Walkthrough van alles kunt beleven, horen, ruiken en voelen. Het kan grappig zijn, maar ook eng. 

Ieder jaar komen er nieuwe shows bij en kun je weer een prachtig verhaal beleven. Ze noemen het zelf 'leerzaam leedvermaak' waarbij heksenverbranding en diverse andere aspecten aan het licht komen. Het verhaal kan iedere keer anders lopen omdat het ligt aan hoe jij reageert, er wordt dus flink geïmproviseerd en dat maakt het extra leuk. 

Wil jij een spannend avontuur beleven en gaan naar de meeste enge, maar toch avontuurlijke attractie van Amsterdam? Kijk dan snel of jij online je tickets kunt kopen voor Thedungeons.com en ga voor een te gekke, maar spannende belevenis. Koop jouw tickets online via 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.

Korting Thedungeons.com

Thedungeons.com

4.00% korting
Bezoek Thedungeons.com met korting