Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Theedoeken

De afwas, niemand doet het graag, maar het moet toch gebeuren. En dan dat afdrogen van de afwas, nog erger, maar ja, ook dat moet gebeuren en wanneer je dat met goede keukendoeken doet, valt het eigenlijk reuze mee. Fijne theedoeken zijn ontzettend handig om in huis te hebben en je afwas mee af te drogen. Door de structuur nemen ze snel het vocht op en ben jij binnen no-time door je vuile vaat heen.  

Theedoeken vind je in diverse kleuren, met leuke prints en kun je matchen met jouw keuken. Ook vind je vaak bijpassende handdoeken voor in de keuken zodat je complete setjes hebt. Mooie theedoeken van goede kwaliteit vind je van merken als LOODS 5, HEMA, V&D, Frohstoff, Lisbeth Dahl en andere merken.

Ga voor zwart, ijsblauw of gewoon clean white en kies voor een mooie structuur wat past.   Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk waar jij de fijnste theedoeken kunt shoppen die qua look en feel ook bij je keuken passen. De fijnste theedoeken shop je vervolgens online bij de aangesloten webshops zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account.

vtwonen theedoek
€ 7.95
Dutch Rose theedoek
€ 6.95
Bloomingville set van 3 theedoeken
€ 25.50
DDDDD keukendoekset (set van 2)
€ 11.50
DDDDD keukendoekset (set van 2)
€ 11.50
Jorzolino keukendoekset (set van 2)
€ 6.95
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
HEMA
2.00% korting

Korting HemaMet de Hema kortingscode shop je voordelig voor spellen voor in en rondom het huis. Voor...

Bezoek HEMA met korting