Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Thermen Berendonck kortingscode

Wanneer je even heerlijk wilt ontspannen en genieten van sauna, massages en Aufguss, dan reserveer je bij Thermen Berendonck in Wijchen. Bekijk de website en reserveer online bij deze fantastische wellness complex. . Heb je een kortingscode? Top, die gebruik je uiteraard bij het afrekenen. Wil je voortaan geen korting of andere actie missen? Meld je dan aan bij 24/7 Discount en spaar gelijk voor ledenkorting. Met een account bij 24/7 Discount mis je ook nooit meer een actie of aanbieding bij sauna’s of andere aangesloten webshops.

Entree & lunch + massage

Kies voor een aanbieding van entree en lunch met daarbij ook nog eens een heerlijk ontspannen massage bij Thermen Berendonck. Een ultiem verwendagje uit. Voor een combinatie van entree met lunch en massage betaal je slechts € 54,95 per persoon. Voor dit bedrag laat je je toch lekker verwennen?

Thermen Berendonck Badkledingdag

Het kan wat onwennig zijn wanneer je voor het eerst naar een sauna gaat en daarom kan je gebruik maken van speciale dagen in badkleding. Op deze manier voel je je misschien meer op je gemak. Bij Thermen Berendonck is er iedere woensdag badkledingdag. Kijk voor de speciale badkledingdagen op de website en reserveer gelijk je entree of arrangement en kom genieten en ontspannen!

Thermen Berendonck reviews/recensies

Thermen Berendonck is een heerlijk wellness complex met fantastische sauna’s en ontspannen rustruimtes. Bekijk nu de recensies en lees hoe anderen Thermen Berendonck ervaren hebben. Je vindt online onafhankelijke reviews die je over de streep helpen om ook je sauna dag in te plannen. Wanneer jij een bezoek hebt gebracht aan deze Thermen is het wel zo fijn om ook een review achter te laten. Hiermee help je anderen ook weer over de streep.

Thermen Berendonck openingstijden

Er zijn heel veel heerlijke sauna’s om van te genieten bij Thermen Berendonck. Wat dacht je van ontspanning in de Taj Mahal stoomcabine, de Onam bloemen sauna, de Duizend-en-een nacht sauna of het sauna theater? Je kunt ze allemaal beleven tijdens je ontspannen dag bij Thermen Berendonck. Kies welke dag jij wilt gaan, want je kunt er dagelijks gebruik maken van diverse sauna’s en massages. Van zondag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 23.00 uur en op vrijdags en zaterdags zelfs tot 23.30 uur. Bekijk de openingstijden en boek nu online jouw wellnessdag!

Thermen Berendonck arrangementen

Een fijne Wellness waar je gerust één of zelfs meerdere dagen kunt doorbrengen. Beleef een sprookjesachtige wellness in één van de vele sauna’s en ervaar energie en rust in de vele baden en bronnen. Boek je arrangement van entree in combinatie met een massage of dinerbuffet of kies een avond arrangement om na een lange werkdag nog even heerlijk tot rust te komen en te ontspannen.

Korting Thermen Berendonck

Thermen Berendonck

3.50% korting
Bezoek Thermen Berendonck met korting